VELUX GGU INTEGRA 007030 SOLAR 66 x 140 cm FK08

7.088,15 kn (940,76 €)

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja

Besplatna dostava iznad 1000 kuna

  • Gotovo Zadovoljstvo zajamčeno
  • Gotovo Brzo i jednostavno
TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorija: Oznaka:

Opis

VELUX GGU INTEGRA 007030 SOLAR 66 x 140 cm Solarni krovni prozor

VELUX GGU INTEGRA SOLAR FK08  Sigurnosno staklo, poliuretan, središnji ovjes

Otvoreni ili zatvoreni pritiskom na gumb, VELUX INTEGRA solarni krovni prozori predstavljaju jedan od najudobnijih i najprikladnijih načina provjetravanja vašeg životnog prostora. VELUX solarni prozori, rolete i grilje mogu se jednostavno integrirati u kućni električni sustav i kontrolirati pojedinačno ili istovremeno putem VELUX zidnog prekidača, koji dolazi kao standard uz svaku INTEGRA jedinicu.

Radeći na solarnu energiju koju generira integrirana ćelija koja je skrivena unutar okvira prozora i puni se kada su izloženi sunčevoj svjetlosti, VELUX solarni prozori energetski su učinkovitiji od električnih prozora i brže se postavljaju bez potrebe za ožičenjem. Svaki prozor dolazi s diskretno ugrađenim senzorom za kišu koji automatski zatvara prozor pri prvoj kapi kiše. Ovaj senzor se može poništiti ako je potrebno, a prozori se i dalje mogu otvarati i zatvarati ručno kada je to poželjno. Za još veću udobnost,

VELUX INTEGRA proizvodi sada se mogu lagano otvarati i zatvarati vašim mobilnim telefonom kao dio VELUX ACTIVE paketa. VELUX INTEGRA solarni PU laminirani prozori izrađeni su s VELUX –60 ostakljenjem, koje smanjuje i vanjsku buku i sunčevu dobit kako bi prostorije bile hladnije i mirnije. Svi VELUX GGU prozori sastoje se od visoko kvalitetne, toplinski obrađene drvene jezgre obložene bijelim poliuretanom koji pruža poboljšanu izolaciju.

Značajke i prednosti Diskretna integrirana solarna ćelija Nije potrebno ožičenje na prozoru Rad zidnog prekidača Otvorite i zatvorite sve prozore u sekundi Ugrađeni senzor za kišu PU okvir za minimalno održavanje Laminirano unutarnje sigurnosno okno i kaljeno vanjsko staklo Niska 1,3 W/m²K U-vrijednost 10 godina jamstva Dvostruko ostakljena

Nadogradite na VELUX ACTIVE VELUX ACTIVE je sustav baziran na senzorima koji omogućuje vašim VELUX INTEGRA prozorima da se automatski brinu o atmosferskim uvjetima u vašem domu i optimiziraju život tako da prate i reagiraju na sobnu temperaturu, vlažnost i razine C02. Kada nadogradite na VELUX ACTIVE, također ćete dobiti pristup aplikaciji ACTIVE koja vam omogućuje da sami pratite unutarnju klimu vašeg doma i otvarate/zatvarate svoje INTEGRA prozore iz bilo koje prostorije u domu.