Krovni prozori

VELUX KROVNI PROZORI

VELUX KROVNI PROZORI | ITRGOVINA.HR │ Jednostavna i brza kupovina

VELUX krovni prozori predstavljaju idealan spoj modernog i klasičnog dizajna. Duga tradicija proizvodnje od 75 godina omogućila im je iskustvo potrebno da postanu jedna od vodećih firmi na svijetu u ovoj industriji. S preko 10 000 zaposlenika i djelovanjem u 35 zemalja, Velux je dokazao svoju opstojnost na tržištu s inovacijom i provjerenom kvalitetom.

VELUX Daylight Experience nudi Vam mogućnost besplatnu vizualizaciju Vašeg prostora prije i poslije ugradnje krovnih prozora. Prozori mogu biti svih vrsta, vertikalni ili krovni kao i eletrični, sa središnjim ili dvostrukim ovjesom.

Materijal korišten u proizvodnji VELUX prozora je laminirani nordijski bor, zaštićen premazom bijelog laka ili bijelim poliuretanom. Neki modeli imaju i varijantu s bezbojnim lakom. Izolacijski elementi na krilu i okviru zovu se TermoTechnology te jamče odličnu izolaciju i opću energetsku uštedu.

UNESITE VIŠE SVJETLA U VAŠ DOM

VELUX PROIZVODI NUDE UDOBNOST OSVIJETLJENE PROSTORIJE, MODERNI DIZAJN I LAKO UPRAVLJIVE PROZORE PRIMJENJIVE NA SVE POVRŠINE.

KROVNI PROZORI

VELUX KROVNI PROZORI | ITRGOVINA.HR │ Jednostavna i brza kupovina