Krovni prozori ROTO

ROTO KROVNI PROZORI

ROTO KROVNI PROZORI | ITRGOVINA.HR │ Jednostavna i brza kupovina

Roto krovni prozori pružaju više slobode i udobnosti, zahvaljujući toplinskim karakteristikama, najboljoj izradi i atraktivnom dizajnu, a među stručnjacima već su dugo pojam za premium kvalitetu.

Roto uvijek ima odgovarajuće rješenje, radi li se o novogradnji, starijoj zgradi koju treba renovirati, velikom penthouseu ili pak malenom stanu u potkrovlju.

Inteligentnom tehnologijom kreiramo maksimalnu udobnost stanovanja s puno svjetla, slobodnim pristupom prozoru i slobodnim pogledom, uključujući i savršeno rukovanje.

Kod Roto krovnih prozora vodilo se računa baš o svemu: ručka smještena na donjem dijelu krila omogućava udobno rukovanje i korištenje svih funkcija prozora jednom rukom: prozračivanje, otvaranje i postavljanje u položaj za čišćenje.

Roto krovni prozori pružaju više slobode i udobnosti. Uvjeravaju svojim izvrsnim vrijednostima toplinske prohodnosti, najboljom izradom, jasnim dizajnom.

Za novogradnju ili renoviranje. Veliki penthouse ili mali stan u potkrovlju. Samo krovni prozori ili kombinacija sa solarnim elementima. Što god planirate, koji god su Vam prioriteti: Roto ima savršeno rješenje za Vas.

Inteligentnom tehnologijom nastaje maksimum udobnosti stanovanja sa puno svjetla, slobodnim pristupom prozoru i slobodnim pogledom. Uključujući savršeno rukovanje.

Kod Roto krovnih prozora sve je ostvareno: nema smetajućeg otvorenog krila u prostoru, a ručka smještena na donjem dijelu krila omogućava udobno rukovanje i korištenje svih funkcija prozora jednom rukom: prozračivanje, otvaranje i postavljanje u položaj za čišćenje.

I već su dugo među profesionalcima pojam za premium kvalitetu “made in Germany”. Iskoristite slobodu izbora krovnih prozora: posjetite Roto distributera u svojoj blizini.